ADIYAMAN / MERKEZ - Hasan Taşar İmam Hatip Ortaokulu

Hasan Taşar İmam Hatip Ortaokulu

(0)
Adres
Atatürk Bulvarı Barbaros Hayrettin Mahallesi Hasan Taşar İmam Hatip Ortaokulu No 81 Merkez/ADIYAMAN
Vizyon
RABB’ini bilen; ahlakıyla,başarısıyla ve yaşamın her alanındaki güzel duruşuyla, aklını ve bilimi en güzel şekilde kullanan, ilkeli tavırlarıyla örnek olabilen yapıcı ve üretken nesiller yetiştirmek, öncelikli hedefimizdir.
Misyon
Geçmişi en iyi şekilde tahlil eden, anı en güzel ve hayırlı bir şekilde değerlendiren bunun yanında geleceğe her yönüyle geniş bir ufukla bakabilen; donanımlı, vicdanlı bir şekilde neslin ıslahı ve arzın imarında her daim üretken ve yapıcı roller almayı hedefleyerek vatanını, milletini ve tüm insanlığı kuşatacak geniş bir sevgi ve merhameti olan bireyler yetiştirmek.
Başlama 08.00, Bitiş 14.40
Arapça- İngilizce
Ulaşım
Ulaşım belediye otobüsleri ve Kolej adlı şehir içi halk dolmuşları ile sağlanmaktadır.
Okula gelen servis vardır.
Barbaros Hayrettin Mahallesi Atatürk Bulvarı SK:1 NO:81 Merkez/Adıyaman
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz şehir merkezine yaklaşık olarak 2 Km uzaklıkta olup 5 dakika sürmektedir.
tübitak 4006